PeVe haki maukkaan 5-1 -voiton Rajamäeltä

Sarjakausi pantiin pakettiin Rajamäen liukkaalla tekonurmella keskiviikkona 6.10., jolloin Peli-Veikot kävi hakemassa maukkaan 5-1- voiton KKP:sta (Korven Korven Pojista). Nousujohteisesti läpi syyskauden pelannut PeVe haki pisteet Markus Raikamaan ja Jari Kuokkasen osumilla.

PeVen maaleista kolmeen esityön teki Markus Raikamaa, joka vietti samalla 48-vuotissyntymäpäiviään Nurmijärvellä. Parempaa lahjaa ei joukkue voinut Kurrelle antaa kuin mahdollisuuden tehdä aina piristäviä maaleja. Yhden osuman tuomari kirjasi Jarille, vaikka mm. luottopelaaja Pete Salminen oli vahvasti toista mieltä. Mutta yhtä kaikki, tärkeintä on joukkueen menestys.

PeVen voiton takeena oli jälleen loistokauden pelannut mv Kai Vauhkala, keskikentän ikiliikkuja ja primus motor Janne Nykänen sekä em. viimeistelijät. Joukkueen puolustuksen luottopelaajiin kuulunut Petri Kasakkamäki antoi aiheellista tunnusta joukkueelleen ottelun jälkeen Mäntsälän Shellillä samalla kuin otti mallia oppi-isästään Jouni Kerosesta. Esimerkillisesti Pepo keskittyi hoitamaan kropan palautuksen ottelun jäljiltä nk. ohratuotteilla, joita tällä erää meni 2 kpl.

”Tällä tavoin kuin olisi pelattu alkukaudesta niin oltaisi vakavasti haastettu sarjan kärkijoukkue Reipas”, Pepo totesi. Luottotopparin sanomisiin on helppo yhtyä kaikkien niiden, jotka ovat olleet paikan päällä ottelutapahtumissa. Koko kauden on pelattu tasaisia otteluista ja edelliskausien otteiden vaihteluita ei ole juuri nähty, Pepo jatkoi.

Vaikka sarjakausi on nyt paketissa ja tuloksena on kunniakas 3. sija niin harjoitukset jatkuvat normaalisti. Tuoreimmat tiedot harjoituksista löydät joukkueen sivuilta (peve.fi).

Lauantaina 17.10. vietetään sarjakauden päättäjäisiä Kärpäsen tekonurmella klo 13-15. Tuolloin PeVe kohtaa Sorvalin Veikot, jota koutsaa Kari Yli-Savola. Ennakkotiedot kertovat että, mm. Mika Pikkusaari edustaa tässä ystävyysottelussa vanhaa seuraansa Sorvalin Veikkojen riveissä. Tervetuloa sankoin joukoin mukaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.