PeVe toiseksi Lusin Lukon turnauksessa 4.9.2021

Peli-Veikot kävi lauantaina 4.9. Heinolan Lusi-cupissa pelaamassa kauden viimeisen turnauksensa. Turnaukseen osallistui alkuperäisen viiden sijasta 4 joukkuetta. Pelaajia saatiin mukavasti matkaan 14 kpl. Jokainen pelaaja sai todennäköisesti riittävästi peliaikaa, sillä pelejä tuli mukavat 4.

Kauden viimeinen turnaus oli tuloksellisesti paras, sillä keltapaidat selviytyivät aina finaaliin asti. Loppuottelupaikka saatiin maalieron turvin, tätä tulosta on kiittäminen joukkueen hyvä puolustupeli ja pelaaminen nimenomaan joukkueena. Lisäksi joukkueen pelaajista erityisesti nousivat esiin Sheng Chen ja Osku Kiviniemi, joista ensin mainittu nopeana ja sähäkkänä pelaajana ehti olemaan monessa mukana. Jälkimmäinen puolestaan raatoi hullun lailla ottelussa kuin ottelussa.

Finaali oli tiukkaa taistelua loppuun asti. Peli-Veikot teki finaaliin maalivahtipeliin muutoksen: maaliin asettui aina luotettava Petri ”Pepo” Kasakkamäki. Muutos oli käytännön pakko, sillä edellisessä ottelussa maalivahti Kai Vauhkala loukkaantui pallontavoittelutilanteessa. Kaitsun nilkka yliojentui ja loppukauden sarjapelit ovat vaarassa. Mutta onneksi PeVen reserveistä löytyy maalivahteja: on Pepo ja Nupea jne..

Varsinaisella peliajalla ei loppuottelussa ratkaisua saatu ja niinpä voittajaa haettiin rangaistuspotkukilpailussa. Tällä kertaa onnetar ei ollut keltapaitojen puolella vaan vastustaja Heinolan HP-47 Ikämiehet onnistui rankkareissa paremmin lukemin 5 – 4.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.