Päättäjäiset 23.10.2021

Tässä lyhyt tiivistelmä 23.10. pidetystä päättäjäispäivän tapahtumista. Klo 15 alkaneen ystävyyspelin Peve – Peve Akatemia voitti Akatemia lukemin 6-1. Pelin kruunasi talven ensihiutaleet. Pelin jälkeen käytiin nopeasti kuluneen kauden tapahtumat, joita puitiin vielä pelin jälkeenkin kaupungin keskustassa ravintola Pelurissa Pukki-burgerin ja oluttuopposen äärellä.

Parhaat palkittiin seuraavasti: Peven paras -pelaaja Kai Vauhkala, paras maalintekijä Jari Kuokkanen, erikoispalkinnolla palkittiin Jan Sunden. Peve Akatemian parhaana palkittiin Markus Jäppinen, erikoispalkinnon kuittasi Jamal.

Lisäksi seura muisti joukkueiden vetäjiä ja treenaajia Janne Nykästä, Kimmo ja Arttu Y-S, lisäksi kiitosta saivat Jarno loistavasta Ess:n lehtiartikkelistaan Peven historiasta nykyaikaan.

Myös seuran muita tukijoita Suoja-säätiötä, Myrskylän Säästöpankkia ja Oilon Oy:tä kiitettiin. Seura arvostaa myös vanhoja seurapelaajia läsnäolostaan päättäjäistilaisuudessa. 2022 sarjat kartoitetaan keväällä myöhemmin.

Ensi kausi alkaa lauantaina 6.11. klo 11 futsalilla ammattikoulun liikuntasalissa (osoite Svinhufvudinkatu 8). Seuraavana päivänä (sunnuntai 7.11.) vuorossa on jalkapalloa klo 14 Kisapuiston tekonurmella.

Lopuksi harjoitusvinkki: alaspäin katsova koira joka päivä 5 minuutin ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.