PeVe Akatemia Sowe-turnauksen voittoon

Kiitokset kaikille SoWe-turnaukseen osallistujille. Allekirjoittaneen mieltä lämmitti erityisesti se, että saimme jalkeille lähes 40 Peli-Veikot -yhteisöön kuuluvaa pelaajaa. Lisäksi kentällä laidalla nähtiin kymmenkunta seuran legendaarisiin pelaajiin vuosien saatossa kuuluneita henkilöitä.

Turnauksen tänä vuonna voitti PeVe Akatemia, joka päihitti finaalissa Peli-Veikkojen KKI45-sarjan joukkueen lukemin 3-1. Kolmanneksi sijoittui Kanavan Pallo (KaPa) / Bar 16, joka päihitti rangaistuspotkukilpailussa Orimattilan Petojen Old Boys-joukkueen. Viidenneksi sijoittui KoPa (Korson Palloilijat), joka päihitti Sorwalin Weikkojen konkaripitoisen ryhmän.

Turnauksesta on tehty jo PeVe-perinne. Ensi vuonna heinäkuussa turnaus pelataan seuraavan kerran, mikäli Luoja suo. Tavoitteena on saada kasaan vähintään saman verran pelaajia kuin tänäkin vuonna. Lisäksi kentän laidalle toivotaan PeVe-ikoneita samalla tavalla kuin tämän vuoden turnauksessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.