PEVEN KAUDEN  2022 PÄÄTTÄJÄISET 14.10.2022

Päättäjäispäivän tapahtumat  alkoivat tuttuun tapaan klo 19.30 Kärpäsen koulun tekonurmella, jossa  Peve KKI45 ja Peve Akatemian joukkueiden kapteenit Kai Vauhkala ja  Arttu Yli-Savola  laittoivat ryhmänsä kuntoon harjoitus/ystävyyspelin merkeissä.  Itse pelistä tuli  hyvätasoinen  ja  nopeatempoinen. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla peli oli ajoittain tasaista. Myöhemmin PeVe Akatemia hallitsi huomattavasti paremmin maalinteon.

 

Pelin jälkeen siirryttiin itse päättäjäistilaisuuteen Kahvisaareen, jossa puheenjohtaja Kari Kilpinen kävi nopeasti läpi kuluneen kauden,  joka oli puheenjohtajan mukaan erinomainen. Peve voitti  syksyn 2022 SPL KKI45-sarjansa ja oli viimeisissä peleissä voittamaton.   

Kausi alkoi  mollivoittoisesti, sillä kolme edelliskauden runkopelaajaa joutuivat jättämään kauden väliin erilaisten loukkaantumisen vuoksi. Toisaalta saimme  rosteriin kaksi erittäin juoksuvoimaista uutta pelaajaa, jotka olivat osaltaan nostamassa ryhmän tasoa.  Voisi sanoa, että pelimme kulki vaikeuksien kautta voittoon. Peve Akatemian osalta pelit sujuivat  hivenen epätasaisemmin johtuen pelaajien suuresta vaihtuvuudesta.  Kiitos kaikille pelaajille sitoutumisesta  joukkueen eteen. 

Tulevalla harjoitus/pelikaudella 2023  tullaan menemään samalla kaavalla. Peve KKI45 ja Peve Akatemia pelaavat omat sarjansa ja harjoituksissa otetaan jokainen pelaaja huomioon entistä paremmin. Pyrimme syöttämään nopeammin ja enemmän  ja hakemalla vapaata paikkaa jatkuvasti. Futsalin pyrimme  pitämään vielä mukana. Se tehostaa  joukkuepelin luonnetta.

Hyviä me olemme kaikki, mutta vielä täytyy erikseen mainita joitakin loistavia pelaajia  ominaisuuksiensa perusteella.  Ensin PeVe KKI45  palkitut ja  lyhyt luonnehdinta heistä.  Kai Vauhkala toimi esimerkillisesti  joukkueen kapteenina ja maalivahtina. MVP-palkinnon kuittasi Markus Jäppinen, joka on erinomainen tsemppari ja joukkueen eteen pelaava toppari. PeVen joukkuepelaaja-palkinnon ansaitsi Markus Raikamaa , keskikentän työmyyrä, järkevien syöttöjen antaja. Jottei  totuus unohtuisi niin paras maalintekijä oli  Jari Kuokkanen tehden kauden aikana 17 osumaa. Hänen pallonkäsittelytaitonsa muistaa jokainen vastustaja.  

Muutaman henkilön joudumme vielä nostamaan erityisesti esiin: joukkueen managerin Kimmo YS, joka  pyyteettä ohjaa joukkuetta rautaisella  otteella monella eri tasolla. Parhaana joukkueen fanina palkittiin Jukka Julle Haapalahti, jonka hiljaiseen ja rauhalliseen henkilökemiaan voisimme jokainen samaistua.

Peve Akatemian puolelta palkittiin joukkueen maalivahti Tuukka Juhanila,  jonka loistava varmuus ja olemus ratkaisi monesti  Peve Akatemian hyväksi. Toinen  rauhallinen olemus oli Pasi Kankaalla (MVP-palkinto), jonka tulokaskausi oli erinomainen, hänen pelivarmuutensa ja rauhallinen olemus  rauhoitti monesti  täpäriä tilanteita. Parhaana maalintekijänä palkittiin Zans Ahrimand, jonka nopeat liikkeet ja potkutekniikka häikäisi monesti vastustajan maalivahdin. Arttu YS toimi joukkueen managerina. Kiitos Artulle.

Muistamisten ja palkitsemisten jälkeen siirryimme itse saunatiloihin, jotka olisivat voineet olla isommat. Saunan jälkeen nautimme lämpöisen pitsa-aterian ja yhteisen hetken jälkeen siirryimme paluukuljetuksella  Lahden keskustaan, jonne innokkaimmat fanimme ja pelaajamme  kaipasivat livemusiikkia ja kamumusiikkia seuraamaan.

Kiitos  vielä kerran kaikille Peli-Veikkojen pelaajille kaudesta 2022.  Me olemme se jotain suurta. Me teimme sen  yhdessä huolimatta koronasta ja maailmaa mullistavista uhkakuvista huolimatta. Tähyämme jo vuoteen 2025 joka olkoon todellinen juhlavuotemme.

Kari YS, joukkueen pitkäaikainen pelaaja ja toimihenkilö.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.