Peli-Veikot pelasi futsal-ystävyysottelun lauantaina 21.1.2023

Peli-Veikkojen lähinnä vanhemmasta kaartista koostuva joukkue kohtasi lauantaina 21.1. SunFutis-mimmijoukkueen futsalissa. Ystävyysottelu pelattiin peveläisten kotihallissa Svinhufvudinkadun liikuntahallissa. Ottelu toi mukavasti vaihtelua normitreeneihin.

Kari Kilpinen tuomaroi lähes virheettömästi ottelun, joka päättyi hevosmiesten tietotoimiston mukaan noin 8-3 Peli-Veikkojen eduksi. Ottelun jälkeen käydyn rangaistuspotkukilpailun sen sijaan korjasi mustapainainen vastustaja lukemin 4-3. Ottelua seurannutta yleisöä jäi mietityttämään se, josko Kai Vauhkala olisi ollut mimmijoukkuetta vastaan herrasmies ja ……

Peli-Veikkojen näkyvimpiä pelaajia olivat harjoituskauden avannut Kai Vauhkala ja kenttäpelaajista lähes virheettömään suoritukseen ylsivät Fabio Oula ja Make Jäppinen. Myös Ratilaisen Maken ja Määtän Pertsan esitykset olivat tasaisen varmoja. Vanhemmasta kaartista Kari Yli-Savola nautti silminnähden pelaamisesta mimmijoukkuetta vastaan.

Ottelun jälkeen otettiin yhteiskuva ja todettiin että maaliskuussa pelataan ottelu uudemman kerran. Ottelusta jäi molemmille ryhmille aika kiva muisto.

Linkki tapahtuman kuviin ohessa

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.