PeVe avasi kauden 1-0 voitolla Espoossa

Peli-Veikot avasi sarjakauden 2021 vierasottelulla GrIfk:ta vastaan. Korona-aika vei joukkueen pelaamaan Kauniaisten VW-hallin sijasta Solvallan urheiluopiston tekonurmelle. Kokoonpanoon saatiin pienten vaikeuksien jälkeen sopivat 11 pelaajaa.

Uusina pelaajina joukkueessa debytoivat Vadeem ja Jamal, joista ensimmäinen on kuin ilmetty Sami Hyypiä ja jälkimmäisen pelityyli muistuttaa Manchester Cityn Sterlingiä.

Joukkueen pelaajavalmentaja Janne Nykänen antoi joukkueelleen selkeät ohjeet pelaajien sijoittumisesta ja pelipaikoista. Janne oli monessa muutenkin mukana, sillä tuo oiva taktikko teki myös ottelun voittomaaliksi jääneen 1-0 -osuman kun ottelua oli pelattu noin 18 minuuttia. Oivaltavan syötön antoi PeVen primus motor Viki Alonen, joka oli pallon kanssa aivan omaa luokkaansa. Vikiä tuki hyvin pelaajavalmentaja Janne aina siihen asti kun hän loukkasi itsensä noin 20 minuutin kohdalla pienen spurtin yhteydessä.

Maalissa Kai Vauhkala jatkoi siitä, mihin hän viime kaudella jäi. Kaitsu pelasi upean pelin ja lopun vaikeina aikoina piti joukkuetta pystyssä yhdessä Vikin ja muun ryhmän kanssa. Kaitsu esitti ottelussa useita huipputorjuntoja eikä yksikään pallo irronnut Kaitsu käsistä, liekö syynä uudet tälle kaudelle hankitut hanskat.

Ottelu upeimman harhautuksen (ja kaverin ainoan) esitti Kimmo Yli-Savola, joka harhautti pienellä kantapääkikalla vastustajan puolustaja ja vapautti maalintekopaikkaan Make Määtän, jonka laukaus painui hiuksenhienosti ohi maalin.

Ottelun jälkeen valmentaja Janne antoi koko ryhmälle tunnusta esimerkillisestä pelaamisesta. Esiin hän nosti yhtenä hyvä esimerkkinä työmoraalista Markus ”Kurre” Raikamaan, joka työpanos oli lähes uskomaton. Heikkoa lenkkiä ei Jannen mukaan ryhmästä löytynyt, vaikka vastassa oli yksi sarjan ennakkosuosikki GrIFK.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.