PeVe Akatemia nappasi avausvoiton Kortteliliigan avauksessa

PeVe Akatemia debytoi menestyksellisesti Kortteliliigan avauksessa. Vastaan asettunut FC Tolppalaukaus joutui antautumaan selvin 5-2 lukemin. Ottelu käytiin Kankolan pölyisellä hiekalla.

Kentästä johtuen hetken aikaa joukkueelta meni tuntuman hakemiseen (tekonurmella kun on joukkue harjoitellut), mutta jo 5 minuutin kohdalla joukkueen ykköstykkeihin lukeutuva Marko Hyvönen täräytti vasurillaan vasempaan pystytolppaan.

Kauan ei kuitenkaan keltapaidoilta mennyt avausosuman tekemiseen. Marko H pelasi hyvin yhteen joukkueen kippari Arttu YS:n kanssa ja jälkimmäinen sijoitti pallon hallitusti maaliin tarkalla sijoituksella.

Puoliajalla joukkue johti jo 5-0 ja jälkimmäisellä jaksolla otteita leimasi lievä vapautuneisuus. Jokainen pelaaja halusi ehdottomasti pisteille, mistä oli seurauksena vastustajan iskemät 2 kavennusosumaa.

Markus Jäppinen johti Jarno Kajovan kanssa puolustuksen työskentelyä. Hyvänä tukena oli Wakil ja toisella jaksolle saapunut Sheng Chen. Sheng on todennäköisesti yksi Korttelin nopeimpia kavereita ja hänellä olisi käyttöä myös Lahden Ahkeran pikajuoksujoukkueessa 🙂

Kokonaisuutena joukkueen esitys oli lupaava koko kautta ajatellen. Vaikka ryhmä kokonaisuutena pelasi mukavasti yhteen niin esiin täytyy nostaa kärkipelaaja Matu Seppälä, sillä vaikka kaverilla on ikää 70 vuotta niin jalka nousee edelleen lupaavasti ja pisteitä edelleen kaveri napsii. Tällä kertaa syötön muodossa ja lähellä oli ettei Matun maalitili auennut tässä ottelussa.

Maaleista Marko H tehtaili 2, Abdel, Zans ja Arttu YS vastasivat kukin yhdestä osumasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.