SuMU vei pisteet Kisapuistosta (KKI45)

Peli-Veikot sai mukavat 13 pelaajaa kotiavaukseen Kisapuisto Stadionille. Vastassa  oli helsinkiläinen SuurMetsän Urheilijat, jonka kotikenttä löytyy Helsingin Jakomäestä.

Ainut ikävä puoli tässä pelissä PeVen kannalta oli se, että edellispelin sankarit Viki Alonen ja Janne Nykänen olivat pois kokoonpanosta. Janne keskittyi pohjevammaisena ottelutapahtuman koutsaamiseen ja Viki oli lomailemassa kotikulmillaan Viron Viljandissa.

Uusina pelaajina kauden avasivat Jari Kuokkanen, Petri Kasakkamäki ja maalivahti Timo Sopanen, joka joutui tulemaan ottelun aloittaneen mv Kai Vauhkalan tilalle tämän loukkaantumisen jälkeen. Kaikki nämä edellä mainitut pelaajat olivat näkyvässä asemassa ottelussa.

Jari Kuokkanen oli ratkaisevassa asemassa, kun kotijoukkue toisella jaksolla aloitti (0-4 -häviötilanteessa) raivoisan kirin. Jari Kuokkanen viimeisteli hattutempun edestä maaleja ( 3 kpl). Petri Kasakkamäki keräsi ainakin teholukemat 0+2 ja maalivahti Timo Sopanen teki yleisöä ihastuttaneita ylösnousuja aina vastustajan maalille asti.

Kotijoukkue nousi heikosti sujuneen ensimmäisen puoliajan jälkeen hienosti. Valmentaja Janne Nykänen antoi puoliajalla selkeät ohjeet ja tavoitteet joukkueelle: ”Tämä toinen puoliaika ainakin voitetaan”. Joukkue nousi hienosti taistelemaan pisteistä, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta pisteet lähtivät tällä kertaan Jakomäkeen.