Kuningas-Cup -tiedote

Peli-Veikot ottaa osaa  lauantaina 7.8. Hartolassa järjestettävään Kuningas-cupiin, joka pelataan nurmikentällä 6v6-pelimuodolla. Peliaika 2 x 15 minuuttia.

Joukkue Kuningas-Cupiin, lähtö klo 9:00 Kisapuiston parkkipaikalta:

 1. Arttu
 2. Make J
 3. Kimmo
 4. Zans
 5. Rahman
 6. Kaitsu mv
 7. Julle
 8. Wakil
 9. Beptka
 10. Teemu W
 11. Jamal
 12. Fabio
 13. Vadeem

Kentällä ei ole suihkua tai pesumahdollisuutta, mutta kentän vieressä joki / virta, jossa voi käydä otteluiden välillä tai jälkeen uimassa. Pientä syötävää ja juotavaa voi ostaa kentän läheisyydestä löytyvästä kanttiinista.

Joukkueita on ilmoittautunut turnaukseen 8 kpl, joten pelejä tulee 4-5 menestyksestä riippuen (3 alkusarjassa ja mahdolliset sijoitusottelut). Jokaiselle joukkueelle tulee myös tuomarivuoroja, joten varaudu myös viheltämään joku ottelu.

Lähtö kimppakyydeiltä Kisapuiston parkkipaikalta klo 9:00 läheltä vanhaa linja-autoasemaa (K-marketin luota). Jos jätät oman auton parkkiin ko paikkaan, muista laittaa pysäköintikiekko, mutten voi rapsahtaa pysäkointivirhemaksu.

Muista varata myös kyytimaksu 10 € sen auton kuljettajalle, jolla matkustat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.